Wednesday, September 3, 2008

Puisi Buat Diri


Lama tak menulis, banyak perkembangan terkini yang mahu diikuti.. Terus, punya kesempatan untuk menulis puisi.. Tajuk dah ada dalam hati, cuma mungkin ada idea dari teman-teman sendiri..

6 comments:

  1. cayalah ade blog baysirna ni!, eh kata-kata hikmah aku kat mamak hakim pun kau ambik jugak ye..haha. eh aza, cuba masuk dlm blog abg:www.abangjef.blogspot.com
    kalau nak banyak lagi hamburan kata-kata mutiara abang jef ni hihihi..

    ReplyDelete
  2. salam...
    pe kata tajukanya mencari hidayah? tapi cam klise je bunyinya kan? erm, lagi satu...tajuk mungkin ok, belum lagi....sama jek cam dlm ayat2 puisi awak tu... ;)

    ReplyDelete
  3. salam abang aza, saya memang terharu habis la abang masuk ke blog saya..tq, masuk la lagi. Abang Jeff ni kata-kata dia memang dasat..heheee

    ummu hani

    ReplyDelete
  4. apa perkembangan ahli saujana yang veteran? dah berwalimah ke semuanya? Wah..saya minat giler dulu dengan saujana. Bagi saya macam BSB Malaysialah masa tu..hehe..alam remaja memang indah dikenang. Alhamdulillah, semua kita berjaya kini. sampaikan salam pada semua team saujana dulu dan sekarang.

    ReplyDelete
  5. Hidayah senang saja nak dicari, Taufiknya yang payah!

    ReplyDelete